Get to know Anjo

STYLEWORKS. – Het onvermijdelijke begin

Ik kan het niet ontkennen; STYLEWORKS. is in de eerste plaats het resultaat van ondernemersbloed dat kruipt waar het niet gaan kan. Ik kom uit een warm ondernemersnest en ben er niet aan ontkomen een flinke paplepel (wat zeg ik, een overvolle!) van het ondernemerschap binnen te krijgen. Gooi daar een ongezonde dosis ambitie bij, een tikkie eigenwijsheid en een ongeremd doorzettingsvermogen en je komt er niet meer omheen; STYLEWORKS. móest en zou er komen!

“Nóg een kleding webshop? Yeah right!”

Ja het aanbod is groot, heel groot. En toch lag het voor mij voor de hand om me te richten op betaalbare office wear voor young professionals. Ik zei toch? Tikkie eigenwijs…

In mijn werk als fiscaliste signaleer ik een behoorlijke vraag naar moderne, betaalbare dameskleding die geschikt is voor kantoor maar allesbehalve saai of eentonig is. Ik wist dat het geen kwestie kon zijn van ‘er is blijkbaar vraag, dus te weinig aanbod’. Aanbod is er zát, wees gerust, I know! Maar wat is het dan?

Mijn visie

Kleding op de werkvloer is belangrijk, maar wat precies een geslaagde outfit is, is niet altijd duidelijk. Vooral de beginnende working woman is nogal eens in gevecht met haar kledingkast. Althans, ik wel!

Het klinkt stuk voor stuk prachtig: ‘business formal’, ‘business casual’, ‘New York chick’. Maar hoe geef je nu precies invulling aan business-dresscodes zonder de plank volledig mis te slaan?

Voor mij zit ‘t ‘m in subtiliteiten. Waar ligt de grens tussen zakelijk en saai? Tussen modieus en overdressed? En tussen vrouwelijk en té sexy? En waar vind je snel – want druk, druk, druk – de juiste kleding voor een schappelijke prijs? Je wilt immers regelmatig wat nieuws en er moet genoeg overblijven voor die gezellige borrel of skitrip met collega’s…

Kijk! Precies dáár zit ‘t ‘m! En precies dáár is nu STYLEWORKS.

Herkenbaar? Dan hoop ik dat STYLEWORKS. je biedt wat je al die tijd zocht en wens ik je veel shopplezier in onze shop! Oh enne, vergeet natuurlijk niet je outfit met ons te delen of Facebook en Instagram. Ik ben erg benieuwd hoe onze outfits jou die extra boost geven om nóg harder te knallen op je werk! Zet ‘m op!

Veel liefs en voel je welkom op www.styleworks.nl,

Anjo