Ja! Eindelijk weer een STYLEWORKS. blog. Maar waarom was het zo lang stil? No worries, alles goed hier hoor! Ik was gewoon even op Wifi-dieet. Schijnt heel hip te zijn. En hoewel ik zoiets meestal niet langer dan 2 à 3 dagen volhoud, is het dit keer aardig gelukt. Even pas op de plaats en tijd voor belangrijker zaken. Let me explain.

Té is nooit goed

“Té is nooit goed, behalve tevreden en tequila”. Dat dus. En dat heb ik de afgelopen twee maanden letterlijk genomen. Het was ontzettend druk, zowel zakelijk als privé. Ik merkte dat het schrijven van blogs en het bijhouden van social media, hoe leuk ook, veel van mijn tijd opslokte. Mijn week raakte verstopt en ik liep gevoelsmatig steeds vaker achter de feiten aan.

Zakelijk viel het allemaal nog best te combineren, maar als je privé ook nog eens in een mega verbouwing zit dan is de mix van een eigen onderneming, fiscaal werk, docentschap én een vol sociaal leven niet heel handig. Prioriteiten stellen dus! En die lagen wat mij betreft offline.

Focus op tevreden en tequila

Inmiddels gun ik het mezelf om in te grijpen als mijn agenda te vol wordt. Ik heb de afgelopen twee manden daarom even pas op de plaats gemaakt en me vooral gefocust op mijn privé. Met op nummer 1 natuurlijk de verbouwing van ons nieuwe huis, maar daarnaast ook mijn sociale leven. Tevreden en tequila!

En mijn boterham dan?

Natuurlijk dacht ik soms; o-god, wat betekent een stapje terug zakelijk en vooral economisch gezien? STYLEWORKS. is immers nog jong en voor iedere order hebben we met z’n allen keihard geknokt (en dat doen we nog steeds). Stilstand is achteruitgang. Of niet?

Gelukkig viel dat allemaal erg mee. Jullie volgen ons nog steeds trouw en weten de weg naar onze shop inmiddels goed te vinden. En ook offline staan we niet stil. Er staan weer een aantal offline events gepland!

Wat een luxe dat ik me met de hulp van team STYLEWORKS. nu al een stapje terug kon permitteren. Wat overigens niet betekende dat ik het rustig had. In tegendeel! Een fikse verbouwing gevolgd door een verhuizing hakt er in (letterlijk!). En ook fiscaal was het topdrukte. Vervelen zat er niet bij, maar hee, stel je eens voor. Niks voor mij!

Tot heel snel weer!

Liefs,

Anjo

 

39,95