Oké, wáár is de tijd naartoe!? STYLEWORKS. bestaat aanstaande zondag precies één heel jaar. Hoe dan? En wat is er absurd veel gebeurd in een jaar! Mijn leven ziet er totaal anders uit en STYLEWORKS. heeft al onwijs veel stappen gezet. Zo was ik vorig jaar nog min of meer in m’n uppie en telt ‘team STYLEWORKS.’ (Wáááh! We zijn inmiddels een team!) nu maar liefst negen (!!) mensen. Zo zie je maar, you can not do it alone. Never!

STYLEWORKS. begon als een grapje. Een onnozel beeld van wat ik zou willen worden ‘als ik later groot ben’ en the sky the limit zou zijn. En kijk nu eens. Die sky bleek redelijk binnen handbereik. En dat met name door de mensen die zich bij het team hebben gevoegd en vertrouwen hebben in STYLEWORKS. als bedrijf.

Uren en uren stoppen ze in het bouwen en onderhouden van een goede website, beeld (ook als het buiten ijs, en ijskoud is), goede teksten, social media, noem maar op. En geloof me, dat valt echt niet altijd mee. En dan ook nog samenwerken met iemand waarbij de lat altijd weer een tikkeltje hoger kan en aanpassingen aan de orde van de dag zijn…

Jongens, thnx voor jullie geduld, inzet, adviezen en eerlijkheid. Zondag gaat de fles open. Zie jullie!

Werk aan de winkel

Schaven, aanpassen, verbeteren, veranderen. Pas stoppen als het helemaal perfect is. En dat is het dan vervolgens nooit. Er valt nog zoveel te verbeteren. Zoveel stappen te zetten. Zoveel plannen uit te voeren. Maar alles op z’n tijd. Ik ben trots op waar we (jazeker, WE) nu al staan. Op naar het volgende jaar! Of nee… De volgende 10! 20? Ik teken ervoor!

Cheers!

Cheers op een jaar STYLEWORKS.
Cheers op iedereen die me heeft geholpen.
Cheers op alle Facebook- en Instagram-likes en volgers.
Maar vooral een dikke vette cheers op alle lieve meiden die zoveel vertrouwen in ons hebben dat ze iedere keer opnieuw een bestelling bij ons plaatsen.

Jullie hebben geen idee…

Dikke kus,

Anjo

O ja, een feest is natuurlijk niet compleet zonder kado’s. En STYLEWORKS. pakt uit! Shop vandaag tot en met maandag met 25% korting! Gebruik code HOORAY-25%. Hiep hiep!!

 

39,95