De lady suit, draag jij ‘m? Eerder al schreven we erover in onze blog. Wij zijn helemaal fan! En de suit lijkt ook weer terug van weggeweest. Zelfs de wat toegankelijkere merken komen tegenwoordig met een moderne variant van de suit. Maar hoe zit dat eigenlijk met de jumpsuit? Waar moet je op letten bij de aanschaf ervan? Hij moet namelijk precíes goed zitten, anders is het geen gezicht. Hieronder wederom wat tips voor je op een rijtje. Geen excuses meer om niet in een (jump)suit op het werk te verschijnen!

Zakelijk in een jumpsuit doe je zó!

1.      Het is belangrijk dat de verhoudingen van de jumpsuit goed zijn.   Vooral de broek mag niet te kort zijn. De stof trekt dan snel bij de billen en dat is geen gezicht.

2.      Wees kritisch op cameltoe’s! Geen verdere toelichting nodig, toch?
3.      Pas eens een suit en je ziet al snel of jouw lijf er geschikt voor is. Met name de happy few die mooi in verhouding zijn qua boven- en onderlijf zullen blij worden van een mooie jumpsuit.
4.      Heb jij lange benen of juist een lang bovenlijf? Dan zal het wat moeilijker zijn om een mooie jumpsuit te vinden. Maar geef nooit op! Zeker weten dat er ook voor jou eentje bij zit!
5.      De jumpsuit mag best wat strakker zitten rond de billen. Doe je dit niet dan oogt het al gauw als een soort huispak en dat is niet de uitstraling die je zoekt.
6.      Zorg dat je pak aangesloten zit bij de taille, zo creëer je een mooi zandloperfiguur. Een riem erbij is altijd handig!
7.      Let op de stof. Een jumpsuit zit al gauw wat stijf dus hoe soepeler de stof, hoe comfortabeler.
8.      Een jumpsuit heeft niet veel extra’s nodig. Een paar mooie pumps, basic tas en wat subtiele accessoires en klaar!
9.      Just go for it!

Probeer het gewoon eens 🙂

Shop de look!