VERZENDEN

VERZENDWIJZE

Wij verzenden onze bestellingen met PostNL. Hierbij maken wij onderscheid tussen
brievenbusstukken en pakketzendingen. Bestellingen die dusdanig groot zijn dat ze niet door de brievenbus passen verzenden wij als pakketzending. Via Track & Trace is de status van de verzending te volgen.

Indien de omvang van je bestelling het toelaat, verzenden wij je zending als brievenbuspakje. Het grote voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te zijn om je nieuwe items in ontvangst te nemen. Net zoals gewone pakketjes zijn brievenbuspakjes te volgen via Track & Trace.

DUUR VAN VERZENDING

Bestellingen die op werkdagen vóór 23:00u zijn afgerond, worden uiterlijk de daaropvolgende werkdag nog door ons afgeleverd bij PostNL. Heb je je bestelling in het weekend geplaatst dan wordt je bestelling uiterlijk op maandag door ons verzonden.

Hoe lang het vervolgens duurt voordat je je pakketje in ontvangst kunt nemen is afhankelijk van de afwikkeltermijn van PostNL. Uit ervaring weten wij dat je bestellingen over het algemeen een dag later of uiterlijk de daaropvolgende dag bij jou in huis zullen zijn. Helaas kunnen wij hierover geen garanties geven.

Let op! Heb je je bestelling binnen 5 werkdagen nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor je uit wat de status is van jouw bestelling.

App of bel ons

Je kunt ons appen of bellen via het nummer +31 (0)6 – 810 002 70. We zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 9:30u en 17:00u.

Mail ons

Mailen kan natuurlijk ook. Gebruik daarvoor ons speciale contactformulier (klik hier). We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.

VERZENDKOSTEN

Bij iedere bestelling binnen Nederland wordt een standaard verzendbijdrage van €4,99 doorberekend. Voor verzendingen naar België bedraagt de verzendbijdrage €6,99. Bestel je voor €75,- of meer? Dan betalen wij deze kosten voor jou.

Mocht je meerdere bestelling plaatsen op dezelfde dag dan is het niet mogelijk om deze bestellingen samen te verzenden. Voor beide bestellingen worden apart verzendkosten in rekening gebracht.

Bij volledige retournering van je bestelling ontvang je de verzendkosten, samen met het totale aankoopbedrag, terug. Eventuele retourneringskosten zijn voor eigen rekening.

Retourneer je een gedeelte van je bestelling en komt daarmee het orignele bestelbedrag onder de € 75,-, dan wordt alsnog € 4,99 aan verzendkosten in rekening gebracht.

LEVERINGSLOCATIES

STYLEWORKS.nl levert binnen Nederland en naar België.

AFLEVEREN BIJ JE BUREN

Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem! De bezorger zal zijn of haar best doen je bestelling bij je buren af te geven. Lukt dit niet dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kun je op dezelfde dag tot 22:00 uur op MijnPakket aangeven waar jij jouw bestelling bij een tweede poging wilt laten bezorgen. Je hebt dan de keuze uit één van de volgende opties:

  • Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).
  • Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. Je haalt jouw zending vanaf 15:00u de volgende dag op.
  • In de Pakketautomaat op zeven grote NS-stations
PAKKET AFHALEN BIJ EEN POSTNL AFHAALPUNT

Blijf je liever niet thuis wachten op jouw pakket? Dan kun je er tijdens het bestelproces voor kiezen je bestelling bij een PostNL locatie te laten bezorgen. Zo bepaal je zelf waar en wanneer je jouw bestelling ophaalt.