Privacy & Cookies

Privacy.

STYLEWORKS. gaat zeer discreet om met jouw registratiegegevens. Al jouw gegevens blijven in eigen beheer en stellen ze nooit ter beschikking aan derden, tenzij je daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

STYLEWORKS. is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 07-05-2018.

  1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: STYLEWORKS.
Website: https://www.styleworks.nl
Inschrijfnummer KvK: 67202403

BTW: NL200861992B01

  1. Persoonsgegevens

Wanneer je je aanmeldt voor onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • IP-adres

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

STYLEWORKS. respecteert de privacy van de bezoekers van onze website. De informatie die door STYLEWORKS. tijdens het gebruik van deze website wordt verzameld, wordt door STYLEWORKS. aangewend voor de evaluatie en verdere ontwikkeling van deze website. Alle verzamelde informatie met betrekking tot een bezoek aan deze website wordt anoniem geregistreerd en is niet te herleiden naar een (natuurlijk) persoon. Indien er persoonsgebonden informatie geregistreerd wordt, zal dit uitsluitend gebeuren na expliciete toestemming van de bezoeker.

  1. Afhandelen bestelling.

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van je persoonsgegevens. Als je iets hebt besteld worden je adresgegevens wel doorgegeven aan de distributeur (PostNL). Die moet tenslotte weten waar je woont.

  1. Reclame.

Wij kunnen je, naast de informatie op onze website, ook op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten. Dit via e-mail of social media.

  1. Contactformulier nieuwsbrief.

Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij je gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om je vraag te behandelen. Je kiest zelf welke gegevens je daarbij verstrekt. De gegevens die je ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van de e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Je e-mailadres wordt slechts met je expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

  1. Publicatie.

Wij publiceren je klantgegevens niet.

  1. Advertenties.

Onze webwinkel vertoont advertenties.

  1. Verstrekking aan derden.

Je gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt, tenzij je een bestelling hebt geplaatst. In dat geval worden adresgegevens wel doorgegeven aan de distributeur (PostNL).

  1. Social media.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

  1. Autoriteit Persoonsgegevens.

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies.

1. Cookies op www.styleworks.nl

Omstreeks 5 juni 2012 is er nieuwe regelgeving van kracht geworden met betrekking tot het gebruik van zogeheten “cookies” op webpagina’s. Deze regels zijn verwerkt in artikel 11.7a van de Telecommunicatiewet (Tw). De nieuwe regelgeving heeft mede betrekking op jouw privacy. Omdat wij jouw privacy erg belangrijk vinden, informeren wij je over dit onderwerp graag op deze pagina.

Omdat de nieuwe wetgeving omtrent cookies voor alle instanties nog niet helemaal duidelijk is hoe deze in praktijk zal gaan werken, zal STYLEWORKS. alle ontwikkelingen nauw blijven volgen en er alles aan doen om aan de nieuwe cookiewetgeving te blijven voldoen.

Wij streven er daarom ook naar jou open en zo volledig mogelijk te informeren over cookies die worden gebruikt op www.styeworks.nl. Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak op de site te verbeteren. We proberen advertenties te filteren naar jouw intresse’s. Onderstaand vind je een verdere uitleg over cookies, waarvoor ze gebruikt worden en hoe je, indien je dat wenst, kunt afmelden voor cookies. Op deze webpagina zullen wij je op de hoogte houden over alle ontwikkelingen rondom cookies.

2. Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een computer, telefoon of tablet worden geplaatst. De cookies worden uitgelezen door de browser (o.a. Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox) bij het openen van een internetpagina. De maker van een cookie bepaalt wat hij in het betreffende cookie aan tekstbestanden plaatst.

Zolang jij als gebruiker geen persoonsgegevens invult op de door u bezochte site, kan het cookie deze informatie ook niet bevatten. Er bestaan directe en indirecte cookies, ook wel first- en third-party cookies genoemd.

Cookies zijn in principe niet gevaarlijk; het zijn geen computerprogramma’s en ze kunnen niet worden gebruikt om computervirussen te verspreiden.

3. Type cookies

3.1 First party cookie

Bij een first-party (directe) cookie plaatst de betreffende website een cookie bij de gebruiker die de website opent. First-party cookies hebben verschillende doeleinden. Een van de doeleinden is bijvoorbeeld het onthouden van de loginnaam van de gebruiker en het onthouden van items van uitgezochte artikelen in een winkelmandje.

3.2 Third-party cookie

Een third-party cookie ‘volgt’ een gebruiker langere tijd over verschillende websites en is zo in staat een zogeheten “profiel” van een gebruiker op te bouwen. Deze cookies worden veelal gebruikt voor gerichte online reclame. Een advertentienetwerk plaatst dan via een site van derden een cookie op een computer, telefoon of tablet van een gebruiker. Dit cookie kan door het netwerk worden uitgelezen op de verschillende websites die zich in het advertentienetwerk bevinden.

3.3 Delen met sociale media netwerken

Ongetwijfeld zal je er al ervaring mee hebben dat bedrijven op jouw computer, tablet of telefoon cookies plaatsen. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer u producten of content van een dergelijke site met vrienden deelt via sociale netwerksites (zoals Twitter of Facebook). Voor meer informatie hierover verwijzen wij je naar:

https://www.facebook.com/about/privacy/
http://twitter.com/privacy
http://www.google.com/intl/en-GB/policies/privacy/

4. Hoe kan ik me afmelden voor cookies?

Je kan als gebruiker cookies die je op jouw computer toelaat, beheren via de internetbrowser die je gebruikt. Hierbij kan je ook aangeven dat je graag geïnformeerd wilt worden telkens als er een cookie wordt aangeboden. Hieronder leggen wij uit hoe je cookies via de meest populaire internetbrowsers kunt beheren:

Zoek uit welke internetbrowser je gebruikt
Op jouw pc: klik op ‘Help’ aan de bovenkant van uw browser en kies ‘Over’
Op een Apple Mac: klik op het Apple-menu en kies ‘Over’ (zorg ervoor dat de browser geopend is).

Opt-out van cookies in Internet Explorer
In Internet Explorer kan je het niveau van de cookie-filter selecteren:
• Kies ‘Extra’
• Klik op ‘Internet-opties’
• Klik op het tabblad ‘Privacy’
• Verplaats de schuifregelaar om jouw instellingen te kiezen

Voor meer gedetailleerde privacyinstellingen klik je op ‘Geavanceerd’ of ga je naar http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Opt-out van cookies in Safari
• Kies ‘Voorkeuren’ uit het Safari-menu
• Selecteer ‘Beveiliging’
• Cookie-instellingen worden getoond
• Kies jouw instellingen

Meer info via: http://support.apple.com/kb/PH5042

Opt-out van cookies in Google Chrome
In Google Chrome staan standaard alle cookies aan. Je kan het gedrag van first-party en third-party cookies zelf beheren of volledig blokkeren:
• Klik op het menu ‘Extra’
• Selecteer ‘Browsergegevens wissen’
• Klik op de ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens verwijderen’

Meer info via: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=nl&answer=95647

Opt-out van cookies in Mozilla Firefox
In Mozilla Firefox kan je instellen welke sites cookies mogen instellen en hoe lang ze bewaard blijven. Ook kan je jouw bestaande cookies bekijken en beheren:
• Klik op ‘Menu’ en vervolgens ‘Opties’
• Selecteer ‘Privacy’
• Selecteer ‘Cookies’
• Kies jouw instellingen

Meer info via: http://support.mozilla.org/nl/kb/Cookies%20in-%20en%20uitschakelen

5. Afmelden voor Flash-cookies

Als je Flash-cookies op jouw computer wilt beheren biedt de website van Adobe’s tools om dit te doen. Indien je Mozilla Firefox gebruikt om online te kunnen surfen, kan je gebruik maken van add-ons en zo Flash-cookies verwijderen.

6. Cookie instellingen

Cookie-instellingen